Welkom

Feestcomité Ammerstol is de organisatie van de viering van Koningsdag en de Kerstmarkt van Ammerstol.

Facebook berichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

S A M E N

. . .krijg je meer voor elkaar dan alleen en als men dat érgens weet, dan is het wel in ons mooie Ammerstol.

Want we zijn dan wel geen groot dorp, we zijn wél groots in het organiseren van activiteiten. Of het nu in verenigings- of kerkverband is: de inwoners beschikken over een grote organisatiedrift en zijn een kei in samenwerken. Méér dan genoeg redenen om hartstikke trots te zijn op de inwoners van ons mooie dorp!

Het Feestcomité van Ammerstol heeft met deze trots in gedachten de originele Ammerse vlag in productie laten nemen, waardoor iedereen in staat wordt gesteld te laten zíen hoe trots ze zijn op het dorp……

....en kijk nou toch eens hoe gaaf hij is! 😍

D U S D A A R O M D I T V E R Z O E K :

Vanuit de gedeelde passie voor ons dorp wil de organisatie van de Rommelmarkt samen met het Feestcomité vragen of iedereen die al in het bezit is van de vlag, deze zaterdag zou willen hijsen, zodat iedere bezoeker een vleugje van onze trots mee krijgt!

Ben je nog niet in het bezit van een vlag en wil je die, dûhh, nu toch wel graag hebben? Ze zijn zaterdag te koop of te bestellen op de Rommelmarkt voor € 20,- per stuk.

Met de aanschaf worden de activiteiten van het Feestcomité mogelijk gemaakt. Dat juichen wij natuurlijk van harte toe, want samen is - alles - leuker.

Rommelmarkt van Ammerstol ❤️ Het Feestcomité

#zolangdevoorraadstrekt
... Bekijk meerBekijk minder

Comment on Facebook

Hij staat al klaar voor morgen!

Informatie video Ammerse Dorpskwis